Ongediertebestrijding Dienst Nederland

door bestrijders – voor bestrijders

OBDN (Ongediertebestrijding Dienst Nederland)

OBDN is al 20 jaar gespecialiseerd in de bestrijding van ongedierte. OBDN is werkzaam door heel Nederland en heeft een unieke landelijke dekking dankzij de samenwerking met ruim 65 zelfstandig werkende ongediertebestrijders. Klanten vinden altijd een ervaren OBDN-collega dicht bij hen in de buurt. Onze collega's zijn snel ter plaatse, ze zijn vakkundig, voordelig, spreken de taal en zijn bekend in buurt. 

Alle OBDN-collega’s zijn zelfstandige ondernemers, gediplomeerd, betrouwbaar, vakkundig en werkzaam in hun eigen regio. Zij voeren alle opdrachten onder eigen naam uit, waardoor klanten direct (prijs)afspraken kunnen maken.  Dankzij dit unieke samenwerkingsverband profiteren klanten van onze gezamenlijke expertise.  OBDN is speciaal opgericht voor de kleinere ongediertebestrijdings-bedrijven in Nederland. 

OBDN is de overkoepelende naam van het samenwerkingsconcept. OBDN profileert zich op de Nederlandse markt als een organisatie met ruim 65 externe OBDN-collega’s. Dit zijn allemaal kleinere ongediertebestrijdings-bedrijven die zich hebben aangesloten als lid van OBDN. Door de landelijke spreiding vindt de klant altijd een bedrijf dichtbij huis. Alle collega’s werken geheel zelfstandig en onder hun eigen bedrijfsnaam. Zij hebben het exclusieve alleenrecht in hun eigen regio. Via de 21 websites worden alle aanvragen rechtstreeks doorgestuurd naar de desbetreffende OBDN-collega.