Zelf een wespennest weghalen of laat u het wespennest weghalen? – OBDN

22 juli 2013 - Wespen

Wespennest weghalen

Een wespennest weghalen dagelijks werk voor onze gediplomeerde wespenbestrijders.

Wilt u meer informatie of wilt u dat wij uw  uw wespennest weghalen? een afspraak maken voor het wespennest weg te halen of het wespennest te verwijderen (klik op de dikgedrukte tekst) dan kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen. Onze OBDN-collega’s staan altijd voor u klaar en kunnen het wespennest binnen 24 uur voor u weghalen.

wespennest weghalen

Wespennest weghalen, het resultaat nadat het wespennest is weggehaald.

Wespen zijn nuttige insecten, zij bestrijden, rupsen, spinnen, vliegen en muggen. Vandaar dat een wespennest weghalen niet altijd noodzakelijk is. Een wespennest weghalen is pas noodzakelijk als dit een direct gevaar oplevert voor mensen en huisdieren. De drukste tijd voor de wespenbestrijders van OBDN is in de maanden juni, juli en augustus. Dit terwijl de echte overlast pas ontstaat eind augustus, begin september. De nesten zijn dan leeg, ofwel de wespenkoningin legt geen eitjes meer. Een wespennest weghalen gebeurd meestal in bovenstaande maanden. De volwassen wespen voeden zich o.a. met het zoete sap dat wordt uitgescheiden door de larven in het wespennest. Pas op dat moment gaan de wespen op zoek naar zoetigheden en vinden deze in de buurt van de mens. Met name op terrassen waar bier, wijn en fris wordt geschonken. Daarom is goed om al vroegtijdig een wespennest te ontdekken. Een wespennest weghalen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van onze aangesloten OBDN-collega’s.

Wat doet OBDN nog meer dan wespennesten weghalen?

De bestrijding van bedwantsen, muizen, mieren, kakkerlakken, houtworm, zilvervisjes en vele andere ongediertesoorten behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van OBDN. Ruim 115 specialisten staan voor u klaar door heel Nederland. Dus laat uw wespennest weghalen voordat u gestoken wordt.

 

een afspraak maken voor het wespennest weg te halen of het wespennest te verwijderen (klik op de dikgedrukte tekst)